Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση υπ. Δημάρχου Χανίων Μ. Σκουλάκη μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος: «Οι πολίτες των Χανίων θα μας δικαιώσουν»

Ο υπ. Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του συνδυασμού «ΧΑΝΙΑ-Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ», Μανώλης Σκουλάκης, άσκησε σήμερα, λίγο μετά τις 12.15 το μεσημέρι, το εκλογικό του δικαίωμα στο 299ο Εκλογικό Τμήμα Χανίων (Γυμνάσιο Χαλέπας). Αμέσως μετά ο υπ. Δήμαρχος Χανίων, δήλωσε τα εξής:
«Επισκεφθήκαμε σήμερα εκλογικά τμήματα στις περιοχές του Ακρωτηρίου , Νέας Χώρας και της πόλης των Χανίων και διαπιστώσαμε οτι η διαδικασία κυλάει ομαλά.


Το εκλογικό ποσοστό με το οποίο τίμησαν οι Χανιώτες το Συνδυασμό μας την προηγούμενη Κυριακή αποτελεί την βάση για την διαμόρφωση του αποψινού εκλογικού αποτελέσματος.


Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι οι Δημότες όλου του διευρυμένου Δήμου θα ψηφίσουν υπεύθυνα και ενωτικά δικαιώνοντας τόσο την συλλογική μας προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα, τη στάση μας και τις θέσεις για τα μεγάλα θέματα των Χανίων όσο και την δική μου προσωπική υπέρβαση για να υπηρετήσω αποκλειστικά τον τόπο μου και τους ανθρώπους του.»


Αναφερόμενος στην προσέλευση των πολιτών στην διαδικασία εκτίμησε ότι αυτή θα κυμανθεί αριθμητικά στα επίπεδα της προηγούμενης Κυριακής ενώ κλείνοντας τις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους Δημότες για τη συμμετοχή τους στις εκλογές και βεβαίως τους Υποψηφίους του Συνδυασμού «για τον δυνατό, όμορφο και καλό αγώνα που έδωσαν με ευπρέπεια και πίστη στο Όραμα μας για τα Χανιά της Ανάπτυξης και της Αλληλεγγύης.»




Δηλώσεις προς τα Μέσα Ενημέρωσης παραχώρησε και ο Εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού «ΧΑΝΙΑ-Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ» Δ. Σκεμπές, ο οποίος αφού εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τελική επικράτηση του συνδυασμού κάλεσε τους πολίτες των Χανίων «να τοποθετηθούν υπεύθυνα στην κάλπη επιλέγοντας την συνέπεια, την εργατικότητα, την προοπτική για τα Χανιά που αξίζουμε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου