Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

9 + 1 Λόγοι για να ψηφίσω Μανώλη Σκουλάκη

1. Πρόκειται για τον πολιτικό που διαθέτει το ήθος, την εντιμότητα, την εμπειρία και την ικανότητα να διοικήσει το νέο Δήμο, των 100.000 κατοίκων και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου.
2. Έχει το ειδικό πολιτικό βάρος για να προσδώσει το κύρος που απαιτεί το μεγάλο αυτό θεσμικό εγχείρημα του νέου Καλλικρατικού Δήμου των Χανίων.
3. Απέδειξε ότι διαθέτει την τόλμη και τη διεκδικητικότητα για να διασφαλίσει από την Περιφέρεια, τα Υπουργεία και τις Βρυξέλλες, κονδύλια, προγράμματα και πόρους για το διευρυμένο Δήμο των Χανίων.
4. Στο πλευρό του βρίσκεται μία πλειάδα άξιων και ικανών συνεργατών, που έχουν τη διάθεση, τη γνώση και την ικανότητα να ασχοληθούν ενεργά, ουσιαστικά και μεθοδικά για να δημιουργήσουν μία νέα πραγματικότητα ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης.
5. Ένα μεγάλο ποσοστό της ισχυρής αυτής ομάδας του είναι νέοι και νέες διακεκριμένοι επαγγελματίες, επιστήμονες, εργαζόμενοι σε κάθε λογής υπηρεσία και τομέα της χανιώτικης οικονομίας που είναι έτοιμοι να δώσουν με εντιμότητα και πολιτικό πολιτισμό μία άλλη πνοή στα τοπικά πολιτικά δρώμενα.
6. Μπορεί να ενώσει ανθρώπους, να συνθέσει δυνάμεις και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για συνεργασία, διάλογο και συλλογική συμμετοχή στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου.
7. Διαθέτει ισχυρή θέληση και μπορεί να αξιοποιήσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις των Χανίων, τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τις ειδικές γνώσεις των ανθρώπων του τόπου αυτού ώστε να μετουσιώσει τις ιδέες τους και την έμπνευση τους σε ανάπτυξη και πόρους για την υλοποίηση των έργων και την βελτίωση της καθημερινότητας.
8. Θα συνεχίσει και θα επεκτείνει ότι θετικό έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια σε κάθε περιοχή, σε κάθε συνενούμενο Δήμο.
9. Προσωπική του δέσμευση μου είναι να επιστρατεύσει όλη του την εμπειρία και όλες του τις δυνάμεις για να υπηρετήσει αποκλειστικά τον τόπο του και τους ανθρώπους του, όπως άλλωστε έπραξε καθ’ όλη τη διάρκεια της πολυετούς πορείας του στην πολιτική σκηνή.
10. Είναι πάνω από όλα και πρώτα από όλα ο άνθρωπος Μανώλης Σκουλάκης, που έχει αποδείξει ότι γνώμονας στη ζωή του αποτέλεσε και αποτελεί το κοινό συμφέρον και η κοινωνική δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου