Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

«Προσκλητήριο συστράτευσης όλων των πολιτών»: Από το Μ. Σκουλάκη

Προσκλητήριο συστράτευσης όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή, έστειλε σήμερα ο υπ. Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην πόλη των Χανίων και επαφών του με πολίτες. Ο κ. Σκουλάκης, συνομιλώντας με πολίτες και επαγγελματίες, τόνισε πως «προτεραιότητα για τον ίδιο και το συνδυασμό του “Χανιά-Ο Δήμος μας Αλλάζει” αποτελεί η αξιοποίηση όλων των δυνάμεων του τόπου μας» προσθέτοντας ότι «ο νέος μας Δήμος μπορεί και πρέπει να ακολουθήσει αναπτυξιακή πορεία τα επόμενα χρόνια, με συνεργασία όλων των αυτοδιοικητικών παρατάξεων, όλων των θεσμικών φορέων και όλων των πολιτών, με συγκεκριμένο σχέδιο».

Υπογράμμισε, ότι η ψήφος της ερχόμενης Κυριακής αποτελεί μια «ψήφο ευθύνης» και κάλεσε τους δημότες να αξιολογήσουν ποια δημοτική ομάδα, με ποιον επικεφαλής και με ποιο πρόγραμμα μπορεί να διοικήσει τον νέο μεγάλο Δήμο των 100.000 κατοίκων, με αποτελεσματικότητα και διαφάνεια ώστε να εγγυηθεί για το μέλλον του τόπου και των ανθρώπων του».

Όχι στην αποχή
Ο υπ. Δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να μην απέχουν από την εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής, επισημαίνοντας πως «η αποχή δεν συνιστά λύση» και προσθέτοντας πως οι πολίτες πρέπει να πάνε στις κάλπες για να εκφραστούν με υπευθυνότητα για το αναπτυξιακό μέλλον του νέου Δήμου των Χανίων».

«Η διάθεση μας για συλλογική δουλειά και τεκμηριωμένη διεκδίκηση, για συνεργασία, διάλογο, συνένωση όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας αλλά και το πρόγραμμα μας αποτελούν τα ισχυρά μας όπλα, τα οποία οι πολίτες πρέπει να αξιολογήσουν την ερχόμενη Κυριακή» κατέληξε ο κ. Σκουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου