Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Μ. Σκουλάκης: «Προοίμιο μιας νέας συλλογικής πορείας για το Νέο Δήμο η ψήφος της 7ης Νοεμβρίου»

«Το προοίμιο μιας καινούργιας συλλογικής πορείας γράφτηκε από τους πολίτες χθες. Χρέος δικό μας να συνεχίσουμε αυτό που οι πολίτες με την ψήφο τους κατέδειξαν ότι επιθυμούν για τα Χανιά. Μια νέα σελίδα στον Διευρυμένο Δήμο.»

Με αυτά τα λόγια ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης απευθύνθηκε στους Υποψηφίους Συμβούλους του Συνδυασμόυ «ΧΑΝΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ» ευχαριστώντας τους ιδιαιτέρως για την προσπάθεια τους να πείσουν τους συνδημότες για το Πρόγραμμα και τις θέσεις του Συνδυασμού.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, ο κ. Σκουλάκης επανέλαβε με έμφαση την ισχυρή βούλησή του Συνδυασμού αλλά και του ιδίου προσωπικά ως επικεφαλής να δρομολογήσει τις αναγκαίες λύσεις στα μείζονα προβλήματα του Δήμου Χανίων , δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη , ευημερία και κοινωνική συνοχή αξιοποιώντας ότι θετικό έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα σε όλους τους συνενούμενους Δήμους.

Κλείνοντας , αφού ευχαρίστησε για άλλη μια φορά από καρδιάς τους Υποψήφιους του Συνδυασμού αλλά και όλους –συνεργάτες και εθελοντές – που συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή κάλεσε όλους τους πολίτες «να συμπορευτούν με τον Συνδυασμό για να γίνει πράξη το όραμα για τα Χανιά της βιώσιμης ανάπτυξης και της ποιότητας ζωής και καθημερινότητας όλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου