Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση υπ. Δημάρχου Χανίων Μ. Σκουλάκη μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος: «Ο νέος Ο Δήμος των Χανίων δεν αντέχει άλλη αδράνεια & απραξία»

Ο υπ. Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του συνδυασμού «ΧΑΝΙΑ-Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ», Μανώλης Σκουλάκης, άσκησε σήμερα, λίγο μετά τις 12.15 το μεσημέρι, το εκλογικό του δικαίωμα στο 299ο Εκλογικό Τμήμα Χανίων (Γυμνάσιο Χαλέπας). Αμέσως μετά ο υπ. Δήμαρχος Χανίων, δήλωσε τα εξής:

«Επισκεφθήκαμε από το πρωί τα εκλογικά τμήματα των Δήμων Νέας Κυδωνίας, Θερίσου, Ελ. Βενιζέλου και Χανίων. Συνομιλήσαμε με τον κόσμο. Διαπιστώσαμε ικανοποιητική συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία η οποία κυλάει ομαλά, δίχως προβλήματα. Καλούμε τους πολίτες των Χανίων, να πυκνώσουν τη συμμετοχή τους, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες και να εκφράσουν με τη ψήφο τους την άποψη τους, τη βούληση τους και το όραμα τους για το νέο των Δήμο των Χανίων. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική και κρίσιμη για το μέλλον του τόπου μας. Η ευκαιρία αυτή για αλλαγή σελίδας στο νέο Δήμο των Χανίων δεν πρέπει να πάει χαμένη. Ο Δήμος των Χανίων δεν αντέχει άλλη αδράνεια και απραξία».

Τέλος, ο κ. Σκουλάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα τοπικά ΜΜΕ για την κάλυψη της προεκλογικής δραστηριότητας όλων των συνδυασμών – και του δικού του - και για τη συμβολή τους στην ενημέρωση των δημοτών κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου».


Δηλώσεις προς τα Μέσα Ενημέρωσης παραχώρησε και ο Εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού «ΧΑΝΙΑ-Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ» Δ. Σκεμπές, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες των Χανίων «να ενισχύουν το ρεύμα συμμετοχής που ήδη υπάρχει και να ενδυναμώσουν το συνδυασμό του Μ. Σκουλάκη, λέγοντας Ναι στην Ελπίδα, Ναι στην Προοπτική, Ναι σ’ ένα καλύτερο αύριο στο νέο Δήμο των Χανίων»
Αυτήν την ώρα ο Μ. Σκουλάκης συνεχίζει τις επισκέψεις του σε εκλογικά τμήματα των Δήμων Χανίων, Σούδας, Ακρωτηρίου και Κεραμιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου